RANDBØL JAGTFORENING

Aktivitetskalender 2022

Vi afholder traditionen tro juleskydning, det er onsdag den 29. december 2021 kl. 10:00 – 15:00. Der er suppe til alle deltagere. AFLYST

Januar 2022

Onsdag d. 12 januar – AFLYST -Trofæaften kl. 19.00 i klubhuset. Alle er velkomne.

Mød op til hyggeligt jægersamvær og måske et par film eller gode løgnehistorier. Der serveres kaffe, brød, øl, vand m.m. til husets billigste pris.

Medbring dine trofæer fra 2021 - der er præmie til: Årets Buk, bedste udenlandske, den abnorme m.m. (Dog kun til medlemmer) - AFLYST

Køb, salg, bytte.

Har du noget, du ikke længere bruger, kan andre måske bruge det, byt eller sælg det. AFLYST

Søndag d. 30 januar kl. 09:00 – Rævejagt.

Vi prøver igen igen……..

HUSK! Der skal være minimum 10 tilmeldinger, så inviter gerne din nabo / jagtkammerat med!

Vi mødes klokken 9.00 til fælles morgenkaffe i klubhuset.

Efter en veloverstået jagt, serverer vi traditionen tro:  ”Ungarsk gullasch suppe” sammen med lidt til halsen

Oplys ved tilmelding om du har hund med. Husk gyldigt jagttegn. Der må kun skydes med skovpatroner.

Pris kroner 150,00 inkl. forplejning

Vel mødt - bindende tilmelding nødvendig senest søndag d. 23 januar 2022 til:

Peter Madsen tlf. 2254 5384 - Thorkild Uth tlf. 2371 0726 - Flemming Skov tlf. 4083 1860

Februar 2022

Onsdag d. 9 februar – Generalforsamling kl. 19.00 i klubhuset.

Randbøl Sogns Jagtforening - Indkaldelse til ordinær Generalforsamling.

Dagsorden:

2. Beretning
  3. Regnskab
  4. Forslag fra medlemmer (skal indsendes skriftligt senest 2 uger før)
  5. Valg
  6. Bestyrelsen:

På valg er Leif Brunbjerg, Peter Madsen, Thorhild Uth

1. Suppleant:
  2. Flugtskydningsudvalg:

På valg er Ole Pabst, Kasper Grosen, Morten Schmidt, John Mathiasen, Niels Peder Møller, Heinrich Lauridsen, Allan Melsen, Freddy Iversen.

1. Ræveudvalg:

På valg er Flemming Skov & Thorkild Uth.

1. Revisor: Lynge Iversen
  2. Eventuelt:

Herunder kåring af ”Årets Jæger” og uddeling af jubilæumsnåle

April 2022

Onsdag d. 5 april - Flugtskydning starter

Vi glæder os til at se jer alle på banen igen

September 2022

Onsdag d. 21 september – Sidste ordinære flugtskydnings aften

Onsdag d. 28 september – Grise skydning.

Vi serverer helstegt pattegris efter lidt sjov skydning, - vi plejer at skyde makker skydning og andeskydning samt hvad vi når inden solen går ned.

December 2022

Torsdag d. 29 december – Jule skydning, årets absolut sidste flugtskydning.

Vi skyder et par runder og måske vi konkurrerer indbyrdes 😊, - vi slutter af med suppe til alle.

HOME DECOR

Etiam eleifend posuere elit. Fusce posuere vulputate euismod.

ABOUT O’STYLE

Etiam eleifend posuere elit. Fusce posuere vulputate euismod.